Komentované změny v dani ze mzdy. - Pelech, P.
Zmeny v dani zo mzdy k 1.1.1992. Zvýšenie dane zo mzdy z časti mzdy presahujúcej 10000 Kčs mesačne. Zdanenie starobných dôchodkov. Zmeny k 31.1.1992, vyvolané predovšetkým zákonom o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť a o priemernom zárobku z r. 1992.