Nová daňová soustava. 1.
Právny základ novej daňovej sústavy, platnej od 1.1.1992, tvoria na úrovni federácie tri zákony a to: zákon o dani z pridanej hodnoty, zákon o spotrebnej dani a zákon o dani z príjmu. Charakteristika týchto daní.