Poznámky k připravovaným zákonům o dani z přidané hodnoty a o spotřebních daních. - Denkstein, O.
Príprava daňovej reformy v ČSFR k 1.1.1993. Náhrada doterajšieho systému dane z obratu systémami dane z pridanej hodnoty a spotrebných daní. Princípy, výhody, nevýhody a predpoklady zavedenia systému dane z pridanej hodnoty.