Magyar Nemzeti Bank az "év kölcsönfelvevöje."
Vyhodnotenie Maďarskej národnej banky (MNB) spoločnosťou Euromoney na 1. miesto v získavaní úverov. Prezentácia činnosti MNB v zahraničí a jej 4-bodový program úverovej stratégie. Konvertibilita forintu ako cieľ a prostriedok. Čiastočná a úplná konvertibilita. Vznik kapitálového trhu. Súčasná ekonomická situácia a realizácia programu liberalizácie v oblasti obchodu, bankovníctva a i.