Aspectos centrales de la banca mexicana 1982-1990. - Peňaloza Webb, T.
V priebehu deviatich rokoch sa uzavrel cyklus: súkromná banka - znárodnená banka - súkromná banka cez hlboké transformácie štruktúrne, právne a operatívne. Analýza hlavných indikátorov výkonu úverov a perspektívy na ekonomické oživenie Mexika.