Geographical integration and the retail CD-pricing decisions of large depository institutions. - Cooperman, E.S
Na základe analýzy kurzu šesťmesačných maloobchodných certifikátov o depozite, vydaných veľkými depozitnými inštitúciami v šiestich veľkých mestách v rokoch 1983-1988 sa testuje integrácia trhu týchto certifikátov.