<An> admissible monetary aggregate for the United Kingdom. - Belongia, M.T
Vyhodnotenie výkonu peňažného agregátu, ktorý je konštruovaný na základe ekonomickej teórie a teórie indexových čísiel. Obchodné depozity by sa nemali agregovať. Výsledky, platné pre Spojené Kráľovstvo.