Cíle a nástroje měnové politiky v roce 1992. - Vít, J.
Miera poklesu ekonomickej aktivity v roku 1991. Kritérium pre vyhodnocovanie a účinnosť diskontnej sadzby. Regulácia objemu úverov úverovými limitmi, stanovenými štvrťročne. Úlohy ŠBČS v r. 1992 na udržiavanie politiky stabilného kurzu.