Japonsko - negativní růst? - Němcová, A.
Významná úloha kultúrnej tradície pospolitosti a harmónie v japonskej ekonomike ako kritický moment, brániaci prenosu japonských skúseností. Stručný prehľad dnešnej situácie v japonskej ekonomike, vrátane 9 druhov štatistických údajov, dokresľujúcich vývojové trendy.