L'unification allemande, un an apres. - Chaney, E.
Prvé čísla ukázali rozklad východonemeckého priemyslu a ako rýchlo sa mzdy vyrovnali na úroveň Západu. Znova ožila diskusia o menovej integrácii, zamestnanosti, o investičných verejných transferoch "krajom" a o ich účinnosti v procesoch prispôsobovania sa. Navyše bude treba udržať životnú úroveň domácností, poskytovať subvencie na investície a na zamestnanosť. Treuhandanstalt je zodpovedná za privatizáciu.