Transfer technologie a vědeckovýzkumná politika Jižní Koreje. - Šroněk, I.
História vývoja a rozvoja Južnej Kórey od roku 1953. Systematické využívanie výsledkov výskumu a vývoja ako jeden zo základných činiteľov súčasného prudkého hospodárskeho rozvoja. Politika vlád a podnikov a prehľad momentov, ktoré sú pre Kóreu špecifické. Porovnanie so situáciou v ČSFR. Negatívne črty kórejského prístupu a jeho neprijateľnosť pre ČSFR.