Největší problém je mít dobré úředníky, říká v rozhovoru pro Ekonom Karel Dyba, ministr pro hospodářskou politiku a rozvoj ČR. - Dyba, K.
Rozhovor o prioritách Ministerstva pro hospodářskou politiku a rozvoj ČR. Cieľ českej hospodárskej politiky v r. 1992. "Špecifické" úlohy politiky ČR. Doterajšie výsledky drobného podnikania. Zmeny v oblasti regionálnych programov. Hlavné zámery investičnej politiky. Vyhliadky výstavby diaľníc a bytovej politiky. Smery adaptácie energetiky.