Gradual reform works, says Hungarian official. - Bradley, P.
Výťah z referátu prezidenta Národnej banky Maďarska v stredisku MMF v januári 1992. Rozdielnosti súčasného vývoja Maďarska oproti "šokovej terapii" na ozdravenie ekonomiky uplatňovanej v ostatných krajinách východnej Európy. Premeny posledného desaťročia. Faktory umožňujúce gradualistický prístup k reforme ekonomiky bez nebezpečenstva sklzu na "tretiu" cestu.