Porovnanie štruktúrnych súvislostí poľnohospodárstva a potravinárstva medzi ČSFR a SRN so zreteľom na Slovensko. - Pauhofová, Iveta
Tvorba produkcie a konečné použitie zdrojov. Príčiny rozdielnosti vstupov do poľnohospodárstva v sledovaných krajinách: vysoká náročnosť na dodávky materiálu a služieb, ich neefektívne zhodnocovanie vo výrobnom procese, zastaralé technológie. Štruktúra dovozu pre medzispotrebu.