<La> subcontratación en la industria maquiladora de asia y México. - Castillo, V.M
Spracovateľský priemysel počíta s 2000 zariadeniami a s 500000 pracovníkmi a je v Mexiku druhý najväčší v získavaní devíz, hneď za naftovým priemyslom. Spolupráca so spracovateľskými zónami voľného obchodu v Ázii. Burza vedľajších zmlúv. Ázijské investície v Mexiku, Kanade a USA. Perspektívy.