Inšpiratívne námety z Holandska pre aktívny marketing. - Čerteková, Jarmila
Príklad usporiadania a chodu predajne v Holandsku, ktoré sú dôležité pre rozhodovanie spotrebiteľa. Charakteristika vonkajšej úpravy a označenia predajne, interiéru predajne a úrovne prevádzkových pracovníkov predajne. Uvedené charakteristiky ako súčasť prakticky orientovaného marketingu.