Rossijskaja tovarno-syr'jevaja birža. - Borovoj, K.N
Vznik a rozvoj 1. tovarovej burzy na území Ruskej federácie, od októbra 1990 pôsobiacej ako akciová spoločnosť. Výchova odborníkov v oblasti burzovníctva. Význam sprostredkovacích firiem ako faktora optimálnej realizácie výrobkov.