Na pomoc podnikům. - Savolahti, H.
Oblastný riaditeľ Fínskeho združenia zahraničného obchodu prináša informácie pre tých, ktorí chcú podnikať vo Fínsku, predovšetkým o službách, ktoré poskytuje Združenie. Obchodné a kultúrne styky v minulosti a niektoré plánované akcie.