Obchodněpolitické klima zůstává nadále příznivé. - Nováček, Vladimír
Vedúci obchodného oddelenia veľvyslanectva ČSFR v Helsinkách charakterizuje podmienky vzájomných obchodných stykov. Veľmi hlboká recesia fínskeho hospodárstva, jej rozsah, príčiny a dôsledky. Nutnosť štrukturálnej reformy. Budúce vzájomné styky budú ovplyvnené štandardmi.