Zahraniční obchod v 1. čtvrtletí 1992.
Štatistické údaje o zahraničnom obchode za 1. štvrťrok 1992. Vývoj obratu a tovarová štruktúra zahraničného obchodu. Dovoz a vývoz podľa štátov a podľa skupín štátov.