NAFTA: a boon to Canada, Mexico and U.S., says study. - Starrels, J.
Tézy štúdie Inštitútu medzinárodnej ekonomiky o problémoch a úlohách vyplývajúcich pre Kanadu, Mexiko a USA zo Severoamerickej dohody o voľnom obchode (NAFTA). Úspech dohody zabezpečujúcej vytvorenie státisícov pracovných miest v krajinách účastníkov a prenikavé zvýšenie obchodnej bilancie USA, vyžaduje revíziu obchodnej politiky signatárov. Ďalšie kroky, ktoré musia signatári podniknúť, najmä v oblasti pracovných síl a životného prostredia.