Sukces eksportowy? Podobne problemy w Polsce i na Wegrzech. - Zabkowicz, A.
Autor dochádza k pesimistickému záveru, že rekordný vzrast poľského a maďarského vývozu v r. 1990 prevažne vyplýval z politiky obmedzenia globálnych výdavkov. Zmierňujúce efekty politiky presunu výdavkov očividne nenastali, a preto tento rekordný vývoz treba posudzovať ako prejav prehlbujúcej sa recesie.