Mezinárodní dluhová krize. - Bayer, A.
Analýza medzinárodnej krízy, ktorá vypukla v roku 1982, keď sa Mexiko dostalo do problémov. Kríza dodnes nejaví tendenciu ustupovať. Problémy majú skoro všetky štáty. Príčiny krízy a rôzne návrhy na jej ukončenie. Vzťah vonkajšej zadlženosti a investícií.