Technological capabilities and japanese foreign direct investment in the United States. - Kogut, B.
Analýza vplyvu relatívnych technologických možností na japonské priame investície do USA, na základe porovnania podmienok pre priemysel na oboch trhoch pomocou modelu na základe binomiálnej regresie. Dobrovoľné obmedzenie japonského exportu má za následok zvýšenie priamych investícií.