Zaangazowanie kapitalu zagranicznego w gospodarke wegierska. - Szwarc, K.
Doterajší vývoj a stav zainteresovanosti zahraničného kapitálu o investície do maďarskej ekonomiky. Zahraničným vlastníkom sa vyplatilo do cudziny 2,3 mld forintov. Rozpočet Maďarska na rok 1992. Ráta sa s deficitom 69,4 mld forintov. Snahy o jeho vyrovnanie.