Evropská dohoda a postup k měnové součinnosti. - Zahradník, Petr
Pozitívne dôsledky podpísania dohody o asociácii ČSFR k ES. Zóny voľného obchodu ako významnej podmienky pre úplné začlenenie do ES. Problematika vytvárania predpokladov pre vonkajšiu konvertibilitu Kčs. Ponuka EBRD pre strednú a východnú Európu, jej ťažiskové programy, a jej mandát.