Smlouva z Maastrichtu a Evropská měnová unie. - Bayer, A.
Správa o priebehu zasadania Európskej rady v Maastrichte v dňoch 9.-11.12.1991, na ktorom bola dohodnutá nová zmluva o únii Európskych spoločenstiev, ktorá sľubuje urýchliť proces európskej integrácie. Tri etapy únie. Nedoriešené otázky. Štatistické údaje i prognózy o vládnych pôžičkách a vývoji spotrebiteľských cien v štátoch ES.