Declaración de CARACAS.
Záverečné prehlásenie 15 krajín, známych ako SKUPINA 15, na porade JUH-JUH v Caracase pojednáva o vykorenení biedy, zahraničnom dlhu, obchode, rozvoji, energii, spolupráci JUH-JUH a budúcej ekonómii.