biztosítási piac eredményei és tendenciái. - Ébli, Gy
Vznik nových poisťovní a nových pobočiek poisťovní. Účasť zahraničného kapitálu v maďarskom poisťovníctve. Špecifiká povoľovacieho konania a začatia činnosti nových poisťovní. Poistenie rizika. Zmeny vo funkcii úhrady škody rozpočtom (napr. poľnohospodársky export, úverovanie exportu). Príjmy a výdaje jednotlivých poisťovní v r. 1990 a 1991 a ich štruktúra podľa druhov poistenia.