O strachovanii strojenij graždan. - Poljaničev, V.S
Oceňovanie stavieb pre ich povinné poistenie orgánmi komunálneho hospodárstva. Postup pri určovaní a výplate poistnej úhrady pre poistenie občianskych stavieb. Špeciálna príprava poistných pracovníkov pre určovanie príčin a motívov požiarov.