Rent-Seeking bei Cournot-Nash Verhalten: Graphische und numerische Illustrationen eines komplexen Phänomens. - Monissen, H.G
Analýza sociálnych nákladov, vynaložených na dosiahnutie danej (monopolnej) renty pri Cournot-Nashovskom správaní vo svete s veľkým počtom tých, čo hľadajú rentu. Najprv sa zovšeobecní a graficky vysvetlí Tullockov model a tento sa potom rozšíri zavedením rôznych rizík.