model base for identifying mathematical programming structures. - Lee, J.S
Opis jazyka, určeného na zápis modelovej štruktúry a návrh efektívneho spôsobu ukladania matematických programových modelov. Toto prispeje k ukladaniu štrukturálnej informácie o modeli spolu s individuálnymi formuláciami, čím sa uľahčí fungovanie systémov pre riadenie modelov (Model Management Systems).