Contestable markets, das neoklassische Marktmodell und die Wettbewerbstheorie. - Mantzavinos, Ch
Teória trhov s dokonalou súťažou by mala slúžiť ako zovšeobecnenie koncepcie trhu s dokonalou konkurenciou. V článku sa analyzuje, či toto tvrdenie platí, ako i to, či je táto teória uplatniteľná v praxi. Ukazuje sa, že hlavné postuláty teórie neplatia.