Modelling charitable giving using a box-cox standard Tobit model. - Lankford, R.H
Analýza determinujúcich faktorov charitatívneho dávania. Vplyv cien a príjmu. Pri analýzach tohoto typu sa doposiaľ používali neadekvátne modely. Na základe použitia vhodnejšieho modelu sa dochádza k novým výsledkom.