Podnikavosť aj v lekárňach. - Tesař, L.
Rozhovor s riaditeľom odboru farmácie MZ SR. Hlavné dôvody reorganizácie lekární. Postup privatizácie lekární. Lekárne, vyčlenené z dražby. Postup privatizácie. Spôsob zásobovania lekární. Sortiment liekov. Pomoc obecných (mestských) zastupiteľstiev pri privatizácii.