Vědeckotechnický pokrok a konjunkturní situace na trhu strojírenských výrobků. - Levora, J.
Racionalizácia vedeckotechnického pokroku a jeho vzájomné ovplyvňovanie sa s konjunktúrou v strojárstve. Patenty, licencie, know-how a boj proti pirátom. Rozvoj leasingu. Strojárstvo ako jedno z najdynamickejších odvetví. Obrábacie stroje a najväčšie svetové firmy. Roboty.