<The> bias due to omitting quality when estimating automobile demand. - Trandel, G.A
Nedostatok doterajších výskumov dopytu po automobiloch spôsobený zanedbaním subjektívneho kritéria kvality. Na základe Levinsohnovho modelu automobilového trhu sa poukazuje na to, že zohľadnenie kvality môže zvýšiť odhadnutú elasticitu cien až o 80 perc.