Promjene i otpori prema promjenama. - Marušic, S.
Organizačné a technologické zmeny v Juhoslávii - všeobecne platí, že narážajú na prekážky a prichádzajú oneskorene. Porovnanie so svetom. Rozdiel ako prijímajú zmeny pracovníci podnikov v Japonsku a v Chorvátsku. Úloha vedúceho pracovníka - robotníci by mali zmeny prijímať, ako keby to bol ich vlastný nápad i záujem.