Několik glos k hodnocení současných podmínek pro rozvoj malých a středních firem u nás. - Sadovský, Z.
Charakteristika negatívnych stránok rýchlej privatizácie v ČSFR - pranie špinavých peňazí, vylúčenie z privatizácie schopných a mravných ľudí bez kapitálu a pod. Predpoklady rozvíjania malých a stredných firiem, problematika ich štruktúry, personálneho obsadenia, úrovne riadenia, využívania reklamy a marketingu.