Innowacje techniczne a rozmiary przedsiebiorstw w Wielkiej Brytanii. - Jasinski, A.H
Definícia inovačného podniku. Inovačná aktivizácia malých podnikov. Klasifikácia podnikov podľa ich rozsahu. Počet preskúmaných inovácií v jednotlivých rozmedziach veľkosti podnikov vo V. Británii v r. 1945-1983 (perc.). Malé podniky majú čoraz väčší podiel na britských technických inováciách.