Nové trendy uplatňované vo svete vo sfére manažmentu. - Štefaneková, G.
Každý človek je schopný pozitívne sa vyvíjať a osobnostne rásť, ak má na to vytvorené podmienky. Zamestnanec musí pracovať v atmosfére dôvery a mať možnosť sám si odpovedať na problémy. Tieto myšlienky uplatňuje European Learning/Training Program, ktorý sa uplatňuje aj v ČSFR. Informácia o realizácii tohto európskeho výcvikového programu.