Towards a theory of managerial problem solving. - Smith, G.F
Návrh novej stratégie tvorby všeobecnej teórie riešenia manažérskych úloh, ktorú sa dosiaľ nepodarilo exaktne popísať. Pozornosť sa zameriava na vedomé aktivity manažéra v oblasti reprezentácie a dedukcie. Prehľad potrieb a možností výskumu v tejto oblasti.