Reforma účetnictví v ČSFR. - Havel, F.
Prvý zo série článkov o reforme účtovníctva od 1.1.1993. Pracovníci FMF hovoria o filozofii nového systému. Podrobné vysvetlenie nových účtovných postupov. Prehľad doterajších reforiem. Dôvody a ciele reformy. Základná charakteristika, dôsledky a dosah reformy.