Hospodářská činnost u rozpočtových organizací. - Lehkoživ, J.
Problematika finančného hospodárenia rozpočtových a príspevkových organizácií, vedenia účtovníctva a účtovného výkazníctva. Zásady rozpočtového finančného hospodárenia a spôsob vedenia účtovníctva hospodárskej činnosti. Evidencia nákladov a výnosov hospodárskej činnosti.