Mezinárodní účetní standardy vztahující se k zásobám a oceňování. - Beneš, L.
Pokračovanie článku z čísla 11-12/91. Štandard č. 2.: Oceňovanie a vykazovanie zásob v súvislosti so systémom historických nákladov. Štandard č. 15.: Informovanie o účinkoch zmien cien. Štandard č. 29.: Finančné vykazovanie v ekonomikách s nadmernou infláciou.