Problém povinnosti podnikajících subjektů vést účetnictví v roce 1991. - Vácha, M.
Nedôslednosť účtovných predpisov v roku 1991, ktoré nie sú zachytené v Zbierke zákonov a preto nie sú, striktne vzaté záväzné. Spory medzi podnikateľmi a daňovými úradmi, i ďalšie problémy, vyplývajúce z tejto nedôslednosti. Vysvetlenie niektorých nejasností a návrh spôsobu, ako situáciu vyjasniť.