Účetnictví podniku v tržní ekonomice. Účetní výkazy. 2. - Báča, J.
Pokračovanie článku o účtovných výkazoch. Hospodársky výsledok prevádzaný. Výsledok bežného obdobia, rezervy, dlhy, prechodné pasíva a zisk. Vzory výsledovky. Vysvetlivky a situačná správa. Slovník cca 50 anglických výrazov z oblasti účtovníctva.