Mezinárodní účetní standardy vztahujíci se k oběžným aktivům a pasívům a k vykazování výnosů a zisku. - Beneš, L.
Prehľad štandardov: Vykazovanie obežných aktív a pasív (štandard č.13), účtovanie o výnosoch (18), mimoriadne položky a položky predchádzajúcich období (8), neisté prípady, a prípady, ktoré nastanú až po dátume, ku ktorému sa zostavuje súvaha (10).