Anwendungsbedingungen, Verfahren und Beurteilung der Prozesskostenrechnung in industriellen Unternehmen. - Pfohl, H.Ch
Účtovanie "procesných" nákladov ako nový prístup k účtovaniu všeobecných nákladov, ktorý výchádza z nákladov na ekonomické aktivity. Faktory určovania nákladov a veľkosť nákupov. Kategorizácia celkových nákladov závislých na transakciách. Plánovanie a kontrola všeobecných nákladov. Analýza činnosti podniku k vytvoreniu hierarchie procesov. Porovnanie účtovania procesných (prevádzkových) nákladov a účtovania hraničných plánových nákladov.