Ke kalkulacím v podnikání. - Janhuba, Miloslav
Prehľad aplikácii a funkcií rôznych druhov kalkulácii. Metódy a nástroje kalkulácie nákladov. Zakladateľská kalkulácia ako nástroj číselného preskúšania správnosti podnikateľského zámeru. Kalkulácia pri predaji, pri pôžičke a pri nájme. Výrobné kalkulácie. Kalkulačná mzda, úroky a odpisy. Príklady.